Tentang Kami

Siapa Jejaka Wangi?

JW Gambar Hadzim v2

Hi! Saya Hazim founder Jejaka Wangi. Sebelum saya berbisnes, saya bekerja sebagai Engineer Oil & Gas di sebuah syarikat minyak terkemuka di Malaysia (hint: warna hijau 😉)

Saya berpengalaman mengendalikan bahan kimia berbahaya termasuklah alkohol. Saya sedar, betapa mudaratnya alkohol pada manusia!

Gambar Founder Jejaka Wangi Hadzim

Nak dijadikan cerita, saya perasan kebanyakan produk lelaki yang saya pakai hari-hari mengandungi kandungan alkohol yang sangat tinggi! (cth: pencuci muka, sabun mandi, dll.)

Anda tahu tak? Minyak wangi lelaki adalah antara produk yang paling tinggi kandungan alkohol tau! Bayangkan anda pakai, sentuh, dan hidu minyak Wangi hari-hari selama 30 40 tahun hidup anda... Rasa-rasanya apa efeknya pada anda nanti?

JW NAP Bottles

Oleh sebab itu, terciptalah Jejaka Wangi! Produk-produk kami dicipta khas untuk lelaki moden dan berkerjaya yang pentingkan stail dan mengambil berat tentang kandungan bahan dalam produk harian mereka!

Semua produk Jejaka Wangi diformulakan tanpa bahan berbahaya seperti alkohol. Pakailah Jejaka Wangi dengan yakin dan tanpa was-was!

- Hazim, Founder Jejaka Wangi