Jejaka Wangi Logo
Jejaka Wangi H2O Bottle

Perfume Beraroma Lembut & Tahan Lama Pilihan No.1 Jejaka Eksekutif di Malaysia!

Anda mencari perfume yang sesuai untuk dipakai ke pejabat dan tempat kerja?

Kalau anda jawab “YA”, kami jamin anda akan suka Jejaka Wangi!

Kenapa Anda Kena Cuba Jejaka Wangi Sekarang:

Testimonial Pelanggan Kami!

testimonial kamarul
testimonial shariati
testimonial yasmin

Siapa Jejaka Wangi?

JW Gambar Hadzim v2

Hi! Saya Hazim, founder kepada Jejaka Wangi. Saya pernah bekerja sebagai seorang jurutera Oil & Gas di pelantar minyak laut Cina Selatan. Sebabkan minat kepada bisnes, saya berhenti kerja pada tahun 2015. Orang kata saya gila berhenti kerja dengan gaji hampir 5 angka!

Dah pelbagai bisnes saya buat. Dari jual baju kurung, berniaga kek di bazar Ramadan, graphic designer, dan macam-macam lagi! Dulu gaji hampir 5 angka. Tak sampai 2 tahun kosong licin akaun bank! Itulah lumrah bisnes. Ada naik dan ada turunnya. Alhamdulillah syukur, bisnes saya semakin maju di tahun 2022!

Jumpa pelanggan dan prospek memang rutin harian saya. Selain pakai smart-smart, bau badan pun harus wangi! Sebab itu saya sentiasa mencari perfume yang wangi dan sesuai.

Saya perasan kebanyakan orang tak suka bila kita pakai perfume yang terlalu kuat. Ini buatkan orang rasa tak selesa. Mereka lebih sukakan bau yang tenang dan beraroma lembut!

Setelah lebih setahun saya buat kajian dan survey, saya berjaya hasilkan perfume Jejaka Wangi! Semua perfume kami berbau wangi premium, beraroma lembut dan tahan lama! Sesuai untuk anda yang mencari wangian terbaik untuk dipakai ke pejabat, kenduri, dating, dan lain-lain!

Secara jujurnya, Jejaka Wangi masih baru dipasaran. Saya nak dahulukan dengan ucapan jutaan TERIMA KASIH kepada anda yang membeli dan support saya! Saya akan cuba sedaya upaya untuk tambah baik produk dengan mendengar semua feedback anda! 😊

Scent Options

Kami recommend pakai Night Spell di waktu petang/malam dan H2O di waktu siang.

Hari Malaysia Sale

PERHATIAN!

Harga sebotol JW Night Spell / JW H2O:

RM39

RM29!

Tapi tunggu! Lebih jimat dan berbaloi kalau ambil COMBO SET!

RM78

Hanya RM50!

© 2022, Jejaka Wangi Global (MA0259788-K)

The modern men company