Home

Jejaka Wangi Logo

Minyak Wangi Tanpa Alkohol Nombor 1 Di Malaysia!

5/5

“Ni baru bau jantan! Selalu beli kat Pavilion harga beratus-ratus… tapi kat Jejaka Wangi pergh bau dia mengancam murah lak tu tahan lama!”

Irwan, Negeri Sembilan

5/5

“Berapa kali beli pelbagai jenis perfume tapi ni kali sangat puas hati dgn wangian nya, Bau lembut dan tahan lama”

Muhd Rashid, Tawau

5/5

“Lasts really long hours..I think I bath twice but the smell still lingers. This is my first time using perfume without alcohol and was surprised that this works as good as other premium brands! Recommended!”

A Hakim, Kuala Lumpur

Minyak Wangi yang Perfect Untuk Lelaki

Sebagai seorang lelaki, kami faham sangat apa yang anda fikirkan sebelum decide untuk membeli sebotol perfume.

Yang pertama, anda nakkan perfume yang baunya wangi semerbak. Bau perfume tu mestilah kena bau macho dan handsome sampaikan orang sekeliling pun puji bau anda. Yang kedua, anda nak bau dia tahan lama supaya pakai pagi tahan sampai kemalam. Supaya senang sembur waktu pagi je dan tak perlu nak bawa perfume kemana-mana. Dan yang ketiga, anda nak bau yang unik dan lain daripada orang lain!

Jangan risau, semua poin-poin diatas ada pada minyak wangi kami! Cuba Jejaka Wangi sekarang dan anda pasti akan tersangkut dengan bauan kami!

Kami hanya sediakan perfume yang baunya wangi, dah di-approve oleh para wanita, dan sememangnya tahan lama!

Video Influencer

Play Video

Pilih Bau Mana Anda Suka

Tak perlu pening nak fikir dah. Pilih sahaja mana-mana bauan di bawah dan kami jamin ianya wangi!

Bau manis lembut yang mewah with a hint of spice! Bau tinggal belakang. Memang romantik dan seksi! 😍 Dijamin buat wanita cair. Tahan lama 8 – 12 jam.

Perfect for:

Bau fresh buah lemon dengan campuran bau laut yang aromatic! Memang sangat refreshing, cool dan smart bau dia! Officemate confirm notice punya! Sesuai juga untuk orang berpeluh dan nak quick refresh. Tahan 6 – 10 jam.

Perfect for:

Bau wangi kayu gaharu yang lembut dan menenangkan! Macam bau Arab tetapi lembut dan tak memeningkan. Memang bau yang sangat mahal dan unik! Pakai ni untuk bau lain daripada orang lain 😎😎😎 Tahan sangat lama sehingga 12 jam.

Perfect for:

Apa Kata Pelanggan

Harga

PERHATIAN: Buat masa ini pembelian hanya boleh dilakukan di Shopee

BUY 1

1 botol Jejaka Wangi (Boleh pilih)

NP: RM80

NOW: RM55 Only!

*STOK FREE GIFT TERHAD! FIRST COME FIRST SERVE ONLY

COMBO SET

2 botol Jejaka Wangi 30ML (Boleh campur)

NP: RM160

NOW: RM99 Only!

*STOK FREE GIFT TERHAD! FIRST COME FIRST SERVE ONLY

TRIO SET!

(Recommended!)

3 botol Jejaka Wangi 30ML (Boleh campur)

NP: RM240

NOW: RM149 Only!

*STOK FREE GIFT TERHAD! FIRST COME FIRST SERVE ONLY

MEGA VALUE SET!

6 botol Jejaka Wangi 30ML (Boleh campur)

NP: RM420

NOW: RM297 Only!

Tekan butang di bawah untuk beli Mega Set

*STOK FREE GIFT TERHAD! FIRST COME FIRST SERVE ONLY

TESTER SET

RM15

Tekan butang di bawah untuk beli Tester Set

Mulakan Dengan Apa Yang Ada

Jejaka Wangi ditubuhkan sejak 2020 di waktu pandemik. Kami bermula daripada rumah townhouse dua tingkat di Puchong, Selangor. Walaupun dalam dua tahun beroperasi di waktu mencabar, beratus testimonial positif kami terima daripada pelanggan setia Jejaka Wangi!

Kami hanya fokus untuk berikan kepada pelanggan kami produk yang:
1) unik dan dijamin 'attention-grabbing'
2) bau lembut yang tidak memeningkan
3) harga yang berpatutan!

Cuba Jejaka Wangi sekarang kalau anda mencari haruman yang unik, nakkan 'attention' rakan sekerja, dan menaikkan keyakinan diri!

Terima kasih untuk anda yang tanpa henti support!

– Hadzim, Founder Jejaka Wangi

Play Video